Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rolling, η νέα τεχνική που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι παίκτες Tetris στον κόσμο (video)

Μια νέα τεχνική με την ονομασία Rolling ήρθε στη δημοσιότητα από τους κορυφαίους παίκτες του Tetris στον κόσμο. Ο νέος αυτός τρόπος συμμετοχής στο game βάζει τον χρήστη να σύρει τα δάχτυλά του πάνω στο χειριστήριο με μικρή πίεση στο D-Pad, έτσι ώστε να μπορεί να κινεί τα ειδικά blocks σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πριν από αυτήν την τεχνική, οι κορυφαίοι παίκτες χρησιμοποιούσαν το hypertapping, δηλαδή πολλά μικρά χτυπήματα στο D-Pad. Με αυτό, κερδήθηκαν και αρκετοί αγώνες σε μεγάλα τουρνουά και έγινε σχεδόν μονόδρομος για τους κορυφαίους παίκτες. Από το 2020, ο παίκτης Cheez_Fish άρχισε να πειραματίζεται με αυτήν τη νέα τεχνική και πλέον την χρησιμοποιεί και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video από τον YouTuber aGamescout στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*